VI HITTAr OCH ENGAGERAr NYA KUNDER

 

Marknadsföring med positiv avkastning

Öka er räckvidd

på rätt sätt

Vi hjälper er hitta nya kunder och fokuserar alltid på att uppnå en positiv avkastning. För varje krona ni spenderar på marknadsföring & reklam ska ni få ännu mer tillbaka!

Vi erbjuder

Digital annonsering

Hitta nya kunder och leads med kraftfull annonsering på Facebook, Instagram, Pinterest, Snapchat, Google med mera. Betala endast för de resultat som ni uppnår!

Sociala medier

Nå ut till en enorm potentiell marknad till en extremt låg kostnad. Vi hjälper er med allt från uppstart, nya inlägg, synkronisering mellan olika medier, analys, statistik m.m.

Optimering mot sökmotorer

Hitta kunder som är intresserade av dina produkter/tjänster via Google. Med en hemsida som har sökmotorsoptimerats så sätter ni er själva i en optimal sits att generera nya besökare varje dag.

Nyhetsbrev

Ett av de mest effektiva sätten att nå ut till nya och existerande kunder! Vi hjälper dig utöka antalet prenumeranter, skapa attraktiva utskick som genererar intäkter samt automatisera hela arbetsflödet.

Tidningsannonser

Vi har mångårig erfarenhet av annonser och kampanjer i flera olika tidningar. Med rätt budskap och en attraktiv annons når du ut till en stor potentiell målgrupp och ökar enkelt din verksamhets räckvidd.

Flyers & Utskick

Vi hjälper dig skapa attraktiva flyers och pappersutskick som sedan skickas ut till privatpersoner/företag i Norden. Vi har tillgång till rikstäckande databaser med adresser och samarbetar med flera partners inom DR så du snabbt och smidigt kan få ditt budskap direkt hem till potentiella kunder.

Försäljning via nätverk (Amazon, Fyndiq & CDON m.fl.)

En oerhört snabbt växande försäljningskanal som både fungerar helt fristående och kan komplettera din nuvarande webbshop. Ni visar upp era produkter på andra marknadsplatser och betalar endast en procentuell provision vid försäljning. Win-Win!

Några av våra partners

 

 

 

 

 

 

 

Nu erbjuder vi 4 timmar

fri konsultering

Just nu erbjuder vi alla nya kunder 4 timmar konsulteringstid utan kostnad. Passa på att få experthjälp inom något av våra affärsområden! Allt ni behöver göra är att skicka in er e-postadress så återkommer vi inom 24 timmar.